Caffe: Asti kruva - Caffe

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Asti kruva

#1 User is offline   Il Fenomeno

• Lega
  • PipPipPipPip
  • Group: Moderator

Posted 19 March 2009 - 12:53 AM

Tjebote, što reć... večeras sam dobio mail da sam na tamo nekom forumu zvanom caffe.com.hr dobio pm... I sad si ja malo mislim :misli: pa dobro koji je to forum :misli: i onda mi sine da sam i tamo nekad davno znao gubit dane, pogotovo na ovom podforumu (kog boli k za ovaj uvod jel :D )

Uglavnom, vidim da ovdje nitko ništa nije napisao cca oko godinu dana pa povodom toga evo jedan: :s

Nisam htio gledati kad su svoje zadnje upise općenito na forumu imali neki od iskonskih kolega forumaša (spike, foka, ilbestione, lipi macan itd. itd.) ali mi se čini da bi se i tu radilo o kojoj godini pa evo onda još jedan: :s evo dva: :s :s

Malo mi je i žao radi toga jerbo je znala bit dobra zajebancija ovdje, al šta je tu je.

Povodom tih dana ponosa i slave, evo da okačim jednu Anu™ (većina ju zna). Gledajući po njenoj profesiji, ne radi se tu o klasičnoj Ani, ali pošto se u moru drugih nekako istaknula, evo onda neka je i tu. Neka je vide i 2-3 osobe koje će ovo pročitati :):

Posted Image Posted Image

Manje pit :s
0

#2 User is offline   admin

• Administrator
  • Pip
  • Group: Root Admin

Posted 17 July 2009 - 07:36 PM

View PostIl Fenomeno, on 19 March 2009 - 01:53 AM, said:

Tjebote, što reć... večeras sam dobio mail da sam na tamo nekom forumu zvanom caffe.com.hr dobio pm... I sad si ja malo mislim :misli: pa dobro koji je to forum :misli: i onda mi sine da sam i tamo nekad davno znao gubit dane, pogotovo na ovom podforumu (kog boli k za ovaj uvod jel :D )

Uglavnom, vidim da ovdje nitko ništa nije napisao cca oko godinu dana pa povodom toga evo jedan: :s

Nisam htio gledati kad su svoje zadnje upise općenito na forumu imali neki od iskonskih kolega forumaša (spike, foka, ilbestione, lipi macan itd. itd.) ali mi se čini da bi se i tu radilo o kojoj godini pa evo onda još jedan: :s evo dva: :s :s

Malo mi je i žao radi toga jerbo je znala bit dobra zajebancija ovdje, al šta je tu je.

Povodom tih dana ponosa i slave, evo da okačim jednu Anu™ (većina ju zna). Gledajući po njenoj profesiji, ne radi se tu o klasičnoj Ani, ali pošto se u moru drugih nekako istaknula, evo onda neka je i tu. Neka je vide i 2-3 osobe koje će ovo pročitati :) :

krecemo u novi pokusaj da od ovog foruma napravimo nesto :)
0

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users