Caffe: ša je ovo? - Caffe

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

ša je ovo?

#1 User is offline   Sova

• ex Kubura
  • PipPipPipPip
  • Group: Moderator

Posted 17 June 2009 - 01:53 PM

koji bog ovi "posts in this topic"? zašto ne izlista odma sve. di se to gasi? :place:
reply cu vidjet negde za pol god. :rofl:
fala/zdravo
power overwhelming
0

#2 User is offline   admin

• Administrator
  • Pip
  • Group: Root Admin

Posted 16 July 2009 - 03:49 PM

???

ovo je default template .. :) doraditi cemo ga
malo strpljenja i povjerenja :)
0

#3 User is offline   veronica

• Juzer
  • Pip
  • Group: Korisnik

Posted 27 November 2009 - 10:12 AM

trebam malo pomoci!
Jel znate nesto o PlayNow-u? Vidjela sam reklamu u TVu. Stvarno hocu izprobati, ali nisam sigurna da je dobro i vrijedi...
JeSte vec izprobali playnow?
To je neka nova funkcija kod Sony Ericsson mobitela da mozes skidati glazbe neograniceno..
0

#4 User is offline   streber

• Juzer
  • Pip

Posted 27 November 2009 - 10:50 AM

Bok! Ja jos nemam SE i zalosno da ni PlayNow! :flop: puno ni ja neznam o tome! :misli: znam toliko da samo na SE telefonima funkcionira, i da ako kupis SE (w995,w705 ili w595) onda 14 dana mozes bezplatno da isprobas ovu novu opciju! :top:
0

#5 User is offline   barikadica

• Juzer
  • Pip

Posted 27 November 2009 - 11:03 AM

View Postveronica, on 27 November 2009 - 10:12 AM, said:

trebam malo pomoci!
Jel znate nesto o PlayNow-u? Vidjela sam reklamu u TVu. Stvarno hocu izprobati, ali nisam sigurna da je dobro i vrijedi...
JeSte vec izprobali playnow?
To je neka nova funkcija kod Sony Ericsson mobitela da mozes skidati glazbe neograniceno..

Ja ti mogu pomoc(nadam se),jer sam se prije neki dan pretplatio i mogu ti rec zasad odlicno funkcionira.Trebas znat da tu funkciju podrzavaju samo noviji mobiteli SE (generacija3).Moj je W595 i prezadovoljan sam.Pretplata ti nije nesto skupa(39kn-mjesecno) i poslije mozes doawnlod-ovati pjesama koliko oces:)Naravno da je ovo dobra stvar i za one koji mnogo glazbe slusaju,jer mogu skinut pjesmu koju god zele(skoro) i bilo gdje se nalaze.Tako da ti slobodno mogu preporucit! :lux:
Evo ti i link gde mozda mozes nac vise informacija,ali ako ti jos nesto nije jasno slobodno me pitaj:

SonyEricsson
0

#6 User is offline   veronica

• Juzer
  • Pip

Posted 27 November 2009 - 11:48 AM

da da.. znas puno. Sigurno si vidio reklamu u televizoru, jel da? http://www.youtube.c...h?v=TKAUozY3XDw
mislim da je super ovo video, bas mi se svidja.. :lux:

Koji mobitel imas, ako pitanje nije osebno :ups: ?
Svaka pjesma preuzima se izravno na mobilni telefon u samo nekoliko sekundi i naj naj naj je da mozes skidat gdje god zelis!!!
Kasnije moras malo placati za opciju, ali cijena nije strasna. Mjesecno..
0

#7 User is offline   barikadica

• Juzer
  • Pip

Posted 27 November 2009 - 12:32 PM

View Postveronica, on 27 November 2009 - 11:48 AM, said:

da da.. znas puno. Sigurno si vidio reklamu u televizoru, jel da? http://www.youtube.c...h?v=TKAUozY3XDw
mislim da je super ovo video, bas mi se svidja.. :lux:

Koji mobitel imas, ako pitanje nije osebno :ups: ?
Svaka pjesma preuzima se izravno na mobilni telefon u samo nekoliko sekundi i naj naj naj je da mozes skidat gdje god zelis!!!
Kasnije moras malo placati za opciju, ali cijena nije strasna. Mjesecno..

Kuzim za video,vidio sam ga prije neki dan na tv-u,zao mi je mobitela,mogli su ga meni da ti da imam jos jedan :P
Ali super je reklamica.I da bas mi brzo mi se skine pjesma...
0

#8 User is offline   streber

• Juzer
  • Pip

Posted 27 November 2009 - 01:29 PM

E pa taj video je super!! Kako moze jedan telefon taki jak da bude... jadna violina! Eto vidite sta su SE!! :)Bolji telefoni od njih nema... cak i zato sto ima PlayNowPlus. :) :rofl: :lux:
0

#9 User is offline   veronica

• Juzer
  • Pip

Posted 27 November 2009 - 01:34 PM

Jel istina da ova opcija ima samo kod T-mobila???? Mislila sam da kupit cu telefon u Tele2, vidjela sam njegovu ponudu.. ali ako tam nema onda trebam malo razmisliti..
Dolazi Bozic i cini mi se da je w705 dobar poklon..
0

#10 User is offline   streber

• Juzer
  • Pip

Posted 27 November 2009 - 02:30 PM

Da samo kod T-Mobila ima! da w705 je jako lep poklon... za koga ce biti? :)
0

#11 User is offline   barikadica

• Juzer
  • Pip

Posted 30 November 2009 - 10:51 AM

View Postveronica, on 27 November 2009 - 01:34 PM, said:

Jel istina da ova opcija ima samo kod T-mobila???? Mislila sam da kupit cu telefon u Tele2, vidjela sam njegovu ponudu.. ali ako tam nema onda trebam malo razmisliti..
Dolazi Bozic i cini mi se da je w705 dobar poklon..

Da samo kod T-mobile-a imas PlayNow Plus u meniju..tako da ti se ne isplati taj SE kupit u Tele2.Naravno ako bas volis puno glazbe slusat onda vrijedi..neograniceno skidanje glazbe je cudo! :))
0

#12 User is offline   streber

• Juzer
  • Pip

Posted 30 November 2009 - 11:18 AM

Bok! Vec puno toga sam cula o tome! Samo neznam odluciti, da sta da radim... :ne_zna: da li kupim SE ili ne! Imam jedan jako dobar telefon, ali na nyjemu ne funkcionira playNow!! :place: , al necu bas da ga promenim... sta da radim?? znam da je jeftino (39kuna mjesecno), ali neznam... :?:
0

#13 User is offline   barikadica

• Juzer
  • Pip

Posted 30 November 2009 - 11:33 AM

View Poststreber, on 30 November 2009 - 11:18 AM, said:

Bok! Vec puno toga sam cula o tome! Samo neznam odluciti, da sta da radim... :ne_zna: da li kupim SE ili ne! Imam jedan jako dobar telefon, ali na nyjemu ne funkcionira playNow!! :place: , al necu bas da ga promenim... sta da radim?? znam da je jeftino (39kuna mjesecno), ali neznam... :?:

hehhehe...pa to samo ti sama mozes odlucit sta bi vise zeljela...ako zelis nesto novije nesto modernije, onda svakako bi na tvom mjestu kupio neki od novijih SE,jer su odlicni a i cijena im je pristupacna(barem ja mislim tako).Ne znam koliko ti je glazba bitna..?!
0

#14 User is offline   streber

• Juzer
  • Pip

Posted 30 November 2009 - 12:30 PM

E pa glazba mi je najbitnija!! Zato i ocu novi SE da imam PlayNow!! puno prijatelja su mi rekli da slobodno da kupim, necu nista gubiti!! :) ehh pa odlucicu jos... ali mislim da cu kupit onda w705:d
0

#15 User is offline   veronica

• Juzer
  • Pip

Posted 01 December 2009 - 01:16 PM

Ako imas puno novca onda uzmi w995... to je najbolji mobitel i isto ima PlayNow funkciju. 39 kn nije strasna cijena za neograniceno skidanje glasbe.
Ne trebas racunar, ni Usb.. nista! Jako konfortno! Ako tebi je tako vazno glazba onda zasto razmisljas??
0

#16 User is offline   barikadica

• Juzer
  • Pip

Posted 01 December 2009 - 03:47 PM

Slazem se. Ili ako si bogat onda uzmi Sony Ericsson Satio. Modern, pametan i lijep. Jel trebas vise? hahaha.
Mislim da Satio nema PlayNow plus funkcija :) Mozda ima neke bolje funkcije ..
0

#17 User is offline   veronica

• Juzer
  • Pip

Posted 09 December 2009 - 11:18 AM

Na kraju JA sam kupila w995.. predivan!!!! ali bih rekla da dobila sam od obitelji za bozic :)
jako jako dobo mobitel, stvarno:
8, 1 MPixel kamera, 8GB M2 kartica.. i slusalice su izvrstne!!! Ovaj playnow funckcija je najbolja za zabavu, imam vec kao 1400 pjesme na mobu i neograniceno skidam glazbe gdje god zelim. Ne trebam vise :D
0

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users