Dakle, kupujem knjigu od Miriam Delly: '''Magali''...
Nikako je ne mogu nabaviti.. knjiga je iz 1989. godine i nazalost je nema u ni jednom antikvarijatu s kojim sam stupila u kontakt...
Stoga vas molim, ukoliko netko ima tu knjigu i zeli je se ''rjesiti'', neka mi posalje privatnu poruku..
Takodjer, ako znate za neki antikvarijat, molim vas da ga spomenete, po mogucnosti uz telefonski broj istog, s obzirom da nemaju svi web stranicu pa ih ne mogu naci..
Unaprijed zahvaljujem..
Page 1 of 1
Kupujem knjigu: M. Delly: ''Magali''
Posted 10 December 2007 - 06:50 PM
vixennika, on Dec 8 2007, 12:48 PM, said:
Dakle, kupujem knjigu od Miriam Delly: '''Magali''...
Nikako je ne mogu nabaviti.. knjiga je iz 1989. godine i nazalost je nema u ni jednom antikvarijatu s kojim sam stupila u kontakt...
Stoga vas molim, ukoliko netko ima tu knjigu i zeli je se ''rjesiti'', neka mi posalje privatnu poruku..
Takodjer, ako znate za neki antikvarijat, molim vas da ga spomenete, po mogucnosti uz telefonski broj istog, s obzirom da nemaju svi web stranicu pa ih ne mogu naci..
Unaprijed zahvaljujem..
Unaprijed zahvaljujem..
ne mogu ti pomoć.. ja je ne bi prodala nema tih novaca... knjiga je ionako mamina..
Teže je prikrivati osjećaje koje imamo,
nego glumiti osjećaje koje nemamo.
nego glumiti osjećaje koje nemamo.
Page 1 of 1

Sign In
Register
Help
MultiQuote