Treba li Hrvatska pokazati kitu EU?
Posted 23 October 2006 - 04:29 PM
:nezna: nemam neko mishljenje, vazhno da ne ukinu neke meni vazhnije stvari... npr. sendvice, cevape, bicikle, kamere, kompjutere... itd. A ionak smo u kurtzu, pa da se josh malo dokrajchimo, ne bi bila veka razlika... No, apolitichan sam, pa.... Nosi EU i prednosti i mane... ma jednom rjecju: bash me briga
Posted 15 November 2006 - 01:44 PM
hoho, kao prvo trebaju svi shvatiti da ne postoji nesto takvo kao "posteni politicar"...da je posten, onda se ne bi bavio politikom.
Sto se tice ulaska u EU, nemam pojma. Cak i Poljaci koji su se dosta protivili ulasku (za vrijeme reformi) sada su zadovoljni. Mislim da je opce nezadovoljstvo EU-om kod nas nastalo bas zbog tih reformi, previse pokvarenih politicara i sto se svi gradjani previse zamaraju politikom (svako sve zna) umjesto da se zamaraju svojim poslom.
Sto se tice ulaska u EU, nemam pojma. Cak i Poljaci koji su se dosta protivili ulasku (za vrijeme reformi) sada su zadovoljni. Mislim da je opce nezadovoljstvo EU-om kod nas nastalo bas zbog tih reformi, previse pokvarenih politicara i sto se svi gradjani previse zamaraju politikom (svako sve zna) umjesto da se zamaraju svojim poslom.
Posted 04 January 2007 - 11:12 AM
bigmother, on Nov 15 2006, 01:44 PM, said:
hoho, kao prvo trebaju svi shvatiti da ne postoji nesto takvo kao "posteni politicar"...da je posten, onda se ne bi bavio politikom.
Sto se tice ulaska u EU, nemam pojma. Cak i Poljaci koji su se dosta protivili ulasku (za vrijeme reformi) sada su zadovoljni.
Sto se tice ulaska u EU, nemam pojma. Cak i Poljaci koji su se dosta protivili ulasku (za vrijeme reformi) sada su zadovoljni.
Zadovoljni i ovi koji su otišli: rade za veću lovu nego tamo, imaju na što trošiti i ne dave ih klerofašisti svojim pizdarijama o očuvanju tradicionalnih vrijednosti
Posted 28 April 2008 - 11:33 PM
također se protiv ulasku RH u EU, tvorevine kojoj je cilj stvoriti neku umjetnu naciju bez identiteta u kojoj će kapitalizam biti državna religija. Uglavnom ježim se takve budućnosti gdje više nećemo deklarirati kao Hrvati i gdje će se zaboraviti na našu povijesnu valutu.
Will ye stand in the band like a true Irish man?
Posted 28 June 2008 - 07:17 PM
opštejepoznato da je evropa fašistička tvorevina protiv koje se moramo udružiti mi na balkanu.
živelo bratstvo i jedinstvo naših naroda temeljeno na avnoju i živeo pride jer tu jebe ko kog stigne,tako da nam je predsednik mesić zadovoljan jer smo dobro izjebani
živelo bratstvo i jedinstvo naših naroda temeljeno na avnoju i živeo pride jer tu jebe ko kog stigne,tako da nam je predsednik mesić zadovoljan jer smo dobro izjebani
Posted 07 June 2009 - 09:01 AM
to nije moje ogledalo Za takve koji bi pisali po tom ogledalu, a ne tamo gdje je predvidjeno - treba suma, pa neka stanu uz drvo i dignu nogu. Taj tvoj prijedlog patentiraj
pepi, taj sustav je predvidjen za WC a ne za kolodvor, tako da nema problema s ukljucivanem, jer tamo nitko ne prolazi, vec prilazi i vrsi nuzdu.
tmp, ovo ima izravnu vezu s mikrokontrolerima, buduci da se ovdje rukuje osjetljivim alatima
pepi, taj sustav je predvidjen za WC a ne za kolodvor, tako da nema problema s ukljucivanem, jer tamo nitko ne prolazi, vec prilazi i vrsi nuzdu.
tmp, ovo ima izravnu vezu s mikrokontrolerima, buduci da se ovdje rukuje osjetljivim alatima

Sign In
Register
Help

MultiQuote