Narodnjaci Au :s
Posted 05 February 2007 - 03:21 PM
Princess Sparkle, on Feb 4 2007, 10:53 AM, said:
ne slusam narodnjake jer me ne zanimaju i ne pasu mi. ali mogu reci da mi se ponekad cini da se ljudi po narodnjackim klubovima zabavljaju puno bolje nego na primjer oni u mocvari ( kad ne pucaju jedni u druge).
to ti se samo cini da se dobro zabavljaju. i majmuni se u zooloskom super zabavljaju pisajuci jedni po drugima..
Posted 18 April 2007 - 12:55 PM
misha, on Apr 17 2007, 05:05 PM, said:
Zavisi kakav "štimung" voliš.
Upravo tako. Ti vjerojatno voliš onaj štimung ko na karminama, kad lagano glazba (kubanska il jazz) svira u pozadini, ti sjediš za šankom il u nekoj fensi fotelji i pijuckaš neki drek (nije važno šta).
Ili, kad svira neki r'n'b drek, ima pun k ljudi da se ne možeš ni okrenuti, a ni ž od atmosfere, tj. svi samo stoje i razglabaju kako je protekao dnevni šoping recimo...
Da se razumijemo, ne volim ni ja neko divljaštvo, tipa razbijanja čaša, flaša, što po tuđim glavama, što po podu... ili repetiranja iz pištolja i šta ti ja znam šta sve ne... al opet, malo živosti nije na odmet.
A što se tiče cura, pa bolje mi sjedaju i te, kako vi kažete, seljanke. Bar, u pravilu, nisu pune bahatosti i arogancije, tj. nije im nos dignut u nebo... a opet, lijepa cura, je lijepa cura
Auu, a dalo bi se raspravljat i o onom "gothica" štimungu il koji je to već k na mjestima gdje puštaju rock, punk i sl.
Sto ljudi, sto čudi. Sto cura, dvjesto sisa. To je sve šta mogu reč za kraj
Manje pit :s

Sign In
Register
Help

MultiQuote