Page 1 of 1
Veza sa starijim muškarcem
Posted 16 December 2006 - 11:46 AM
Da - zbog šarma, iskustva, inteligencije, mirisa po dobrim losionoma i skupoj koži
Ne - zbog toga što su često ljubomorni na mlađu dragu i mlađe muškarce koji ju gledaju, mogla bi postati njegovateljica, udovica prije 50, nekrofil
Ne - zbog toga što su često ljubomorni na mlađu dragu i mlađe muškarce koji ju gledaju, mogla bi postati njegovateljica, udovica prije 50, nekrofil
only fools and horses run.
Posted 22 December 2006 - 08:39 PM
Pa vjerujem da je mislila na nas +20 i više starije. S trbušinom, masnom kosom, itd.
Posted 23 December 2006 - 07:27 PM
lilla, on Dec 16 2006, 11:46 AM, said:
Da - zbog šarma, iskustva, inteligencije, mirisa po dobrim losionoma i skupoj koži 
Draga...mislim da je samo jedan George Clooney... mislim da ih je vise koji mirishu po mjesavini lošeg vina, cigareta i jeftine klolonjske, koju imaju u pretincu automobila i stavljaju je da bi prekrili smrad onog prvog.
A ostale sretnice znaju da ce uloviti "Clooneya" onog momenta kada se jave na oglas za mjesto tajnice u nekoj ogromnoj firmi, po mogucnosti sa germaniziranim nazivom iste....
pusas para todos!!!
...Pijem Chivas Regal da u njega stane televizor...
Posted 29 December 2006 - 04:08 PM
Evo otisla sam pogledati ovaj topic ponovno i jos mi je jedna stvar pala na pamet....
Khm, khm...dakle:
Svaki muskarac koji je u vezi i ima dijecu, a zena ne stvara probleme, znaci ne radi se o razvodu radi ne slaganja obiju strana, nece nikada napustiti majku svoje djece radi neke trenutne ljubavnice. Zena je u stanju rasturit brak, ostavit dicu i poć ća, prakticki se ne osvrnut za onim sto je imala, ako je neki drugi tip smuti!
Pa..ako sve te trenutne ljubavnice, a to moze biti svaka ovdje od nas, mogu zivjeti od skupih parfema, odjece, vecera i fuka u hotelskoj sobi na racun firme...samo naprijed!
Khm, khm...dakle:
Svaki muskarac koji je u vezi i ima dijecu, a zena ne stvara probleme, znaci ne radi se o razvodu radi ne slaganja obiju strana, nece nikada napustiti majku svoje djece radi neke trenutne ljubavnice. Zena je u stanju rasturit brak, ostavit dicu i poć ća, prakticki se ne osvrnut za onim sto je imala, ako je neki drugi tip smuti!
Pa..ako sve te trenutne ljubavnice, a to moze biti svaka ovdje od nas, mogu zivjeti od skupih parfema, odjece, vecera i fuka u hotelskoj sobi na racun firme...samo naprijed!
...Pijem Chivas Regal da u njega stane televizor...
Posted 18 June 2008 - 10:16 AM
ok za neke veze koje veze ljubav i blabla.. sve 5, ali netko je spominjao i one veze od 20 + godina razlike, odmah me to podsjeti na nekog dedeka ili starijeg covjeka od 45 + koji nadje mladu curu od 20-25 godina i oni su u vezi, kao.
ona zaljubljena preko glave, a on ima zenu,a ona mu je super raznonoda.. uzas
ona zaljubljena preko glave, a on ima zenu,a ona mu je super raznonoda.. uzas
Posted 18 June 2008 - 06:47 PM
Posted 23 June 2009 - 10:35 PM
Ovisi kolika je razlika
Ali više od toga ovisi o zrelosti osoba. Razlika u godinama u puno slučajeva nosi i veliku razliku što se tiče pogleda na život, te zrelosti, tako da je slabo vjerojatno da će uspjeti
No postoje i brojne takve veze koje su uspjele jer su se oboje našli na "istom nivou".
A sad zašto ne i zašto da... Pa gle, ako sve štima ne vidim razlog za ne
Eventualno da nije otac nekome koga znamo ili pak rođak
A sad zašto ne i zašto da... Pa gle, ako sve štima ne vidim razlog za ne
*~Funky Lady, Queen Of The Night~*
Page 1 of 1

Sign In
Register
Help
MultiQuote