Caffe: Draga naša Aktovka! - Caffe

Jump to content

• (2 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked

Draga naša Aktovka! očajni smo:)

#21 User is offline   deer_hunter

• ja sam Supermoderator ka
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Super Moderator

Posted 28 December 2006 - 09:54 AM

View PostmalaJa, on Dec 25 2006, 11:11 PM, said:

dobar savjet...
ovo prosljeđujem svima, jer je meni definitivno pomoglo.
dok prolazimo kroz sve što nam život priređuje, neophodno je da imamo neki svoj kutak mira. ja sam postupila pa jednostavnom savjetu loji sam pročitala u jednom članku i napokon sam našla svoj unutrašnji mir. u članku je pisalo: da biste postigli unutarnji mir, morate završiti sve stvari koje ste započeli...
onda sam pogledala po kući i vidjela sve stvari koje sam započela a nisam završila...
i prije nego što sam jutros krenula od kuće, dovršila sam flašu crvenog vina, flašu pelinkovca, flašicu rakije, kutiju valijuma, štangu čokolade i jedan dopola potrošeni joint.
osjećam se fenomenalno[size=1]

:top:
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
romantika je za omladinu, meni fali akcije (by afrodita) Hanterice, ti si najveća baja i manga ode (by kuzina)
0

#22 User is offline   Miss Marple

• Uberduper juzer +1000
  • PipPipPipPipPipPip
  • Group: Supermega korisnik

Posted 04 January 2007 - 04:54 PM

View PostmalaJa, on Dec 25 2006, 11:11 PM, said:

dobar savjet...
ovo prosljeđujem svima, jer je meni definitivno pomoglo.
dok prolazimo kroz sve što nam život priređuje, neophodno je da imamo neki svoj kutak mira. ja sam postupila pa jednostavnom savjetu loji sam pročitala u jednom članku i napokon sam našla svoj unutrašnji mir. u članku je pisalo: da biste postigli unutarnji mir, morate završiti sve stvari koje ste započeli...
onda sam pogledala po kući i vidjela sve stvari koje sam započela a nisam završila...
i prije nego što sam jutros krenula od kuće, dovršila sam flašu crvenog vina, flašu pelinkovca, flašicu rakije, kutiju valijuma, štangu čokolade i jedan dopola potrošeni joint.
osjećam se fenomenalno[size=1]

:lol: :lol: :s :s
0

• (2 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users