101 put odgledao
Koji ste zadnji film gledali? kultni topik :s
Posted 16 September 2006 - 11:37 PM
Il Fenomeno, on Sep 16 2006, 05:38 PM, said:
Da počnem: Austin Powers
101 put odgledao
Debilno da ne može bit debilnije, al svejedno me nešt uvijek iznova privuče da odgledam.
101 put odgledao
lovci na ubojice, četvero braće... obadvoje je vrlo dobro
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing Dinamo. Integer ante nunc, ornare sit Dinamo, gravida nec lacus. Phasellus aliquam Dinamo et nunc Dinamo.
Posted 17 September 2006 - 11:44 PM
Inside Man
Daklem, tu imamo film o pljački banke. Neki tu sad vide i da je to politički filjm i štatijaznam, al ja ću se držat toga da je tu prikazana gotovo savršena pljačka banke. Ima tu malenih rupica u scenariju, ima i toga da sami likovi nisu dobrano razrađeni, također, tu je i upečatljivi soundtrack (iako mi je uvodna pjesmica ljigava), spektakularne lokacije (dobro, lažem), upečatljivi dijalozi (pa, jedino monolog, na početku filma), nešto s čime će se snimati(?), glavni glumac (ima ih više) i da naravno, ima tu i eksplozija i pucnjave
Mišljenja sam da je mogao biti i kraći sveukupno, al ajd...
Preporučujem
Daklem, tu imamo film o pljački banke. Neki tu sad vide i da je to politički filjm i štatijaznam, al ja ću se držat toga da je tu prikazana gotovo savršena pljačka banke. Ima tu malenih rupica u scenariju, ima i toga da sami likovi nisu dobrano razrađeni, također, tu je i upečatljivi soundtrack (iako mi je uvodna pjesmica ljigava), spektakularne lokacije (dobro, lažem), upečatljivi dijalozi (pa, jedino monolog, na početku filma), nešto s čime će se snimati(?), glavni glumac (ima ih više) i da naravno, ima tu i eksplozija i pucnjave
Mišljenja sam da je mogao biti i kraći sveukupno, al ajd...
Preporučujem
Manje pit :s
Posted 18 September 2006 - 02:52 PM
Il Fenomeno, on Sep 18 2006, 01:49 PM, said:
"DA! Često su za mnom vikali 'Scage!!! Scage!!!'...misleći da sam slavni glumac Nikola Scage.." - by Mladen Grdović
Morao sam ovaj citat stavit
Morao sam ovaj citat stavit
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing Dinamo. Integer ante nunc, ornare sit Dinamo, gravida nec lacus. Phasellus aliquam Dinamo et nunc Dinamo.
Posted 23 September 2006 - 05:47 PM
Jarhead
Auuu
same riječi hvale imam
Film u mnogoćemu podsjeća na legendarni film Kubricka; Full Metal Jacket. Dakle, sve počinje prikazom obuke marinaca, a kasnije ih gledamo na bojištu. Kada sam vidio najavu filma, mislio sam da se radi o ovom sadašnjem ratu u Iraku, ali ne, oho
kako sam se grdno prevario; radi se o Zaljevskom ratu
Asa mu, očekivao sam još jedan u nizu propagandnih filmova o nenadjebivoj američkoj ratnoj mašineriji. To, ili antiratni film, da ne kažem, politički, koji pljuje po američkoj vanjskoj politici. Ali ne, oho
kako sam se grdno prevario. Film govori o sasvim jednom drugom dijelu rata, kojeg se još ni jedan ratni film, kojeg sam ja gledao (a bogami, gledao sam ih) nije dotakao
ili se dotakao, ali u nedovoljnoj mjeri.
Gluma odlična, režija također, na momente sam se kidao od smijeha, na momente mi bilo napeto, na momente dosadno, na momente eto i oduševljenja, na momente me film nagnao i na razmišljanje... što više tražit od filma?
Soundtrack odličan, a pogotovo naslovna pjesma (koja ide po završetku filma
).
Svakako preporučujem.
Auuu
Film u mnogoćemu podsjeća na legendarni film Kubricka; Full Metal Jacket. Dakle, sve počinje prikazom obuke marinaca, a kasnije ih gledamo na bojištu. Kada sam vidio najavu filma, mislio sam da se radi o ovom sadašnjem ratu u Iraku, ali ne, oho
Asa mu, očekivao sam još jedan u nizu propagandnih filmova o nenadjebivoj američkoj ratnoj mašineriji. To, ili antiratni film, da ne kažem, politički, koji pljuje po američkoj vanjskoj politici. Ali ne, oho
Gluma odlična, režija također, na momente sam se kidao od smijeha, na momente mi bilo napeto, na momente dosadno, na momente eto i oduševljenja, na momente me film nagnao i na razmišljanje... što više tražit od filma?
Soundtrack odličan, a pogotovo naslovna pjesma (koja ide po završetku filma
Svakako preporučujem.
Manje pit :s
Posted 27 September 2006 - 01:16 AM
hella good, on Sep 17 2006, 09:15 PM, said:
A popodne na Hateveu neku komediju 'Nemamo što za izgubiti' ili tak neš... onak, srednja žalost ali za nedjeljno podone probavljivo 
Jezik pregrizla! To je odličan film, baš za dušu, fantastičan film o rađanju novog prijateljstva
Had, on Sep 24 2006, 11:51 AM, said:
Evo juče bio u kinu i gledo onaj film proroci majamija! 
Jezik pregrizao! To je Mannov film, a svki Mannov film je zakon

Sign In
Register
Help

MultiQuote