Kako mi je nespresso promijenio život

Otkako sam onog utorka odšetala do ureda moje prijateljice na famozni nespresso život mi se promijenio, naravno na bolje! Taj dan sam uz fini nespresso okusila još nešto – slatki osjećaj zaljubljenosti. Zamislite vi sad ovo! Tamo sam kod nje u uredu poznala jednog momka s kojeg nisam mogla skinuti pogled. Kako je bio zgodan, ej! Duga, ali stvarno dugo nisam vidjela nekog tako zgodnog i nekako privlačnog. I nevjerojatno, valjda je osjetio moj pogled, prišao nam je sam i pitao moju prijateljicu da nas upozna,. Noge su mi se odrezale. Ajme kakvi valovi osjećaja su me zapljuskivali, jedva sam se suzdržala da ne zamuckujem. Naravno, popili smo još jedan nespresso zajedno po njegovoj preporuci.

Imao je pravo Roma kava je bila daleko profinjenija od one dvije prethodne. Rastopila sam se od uzbuđenja i tajnovitosti ovog novog susreta. Pauza je trajala malo duže, moja prijateljica nas je čak na tren pustila same i nastavili smo razmjenjivati mišljenja i teme dok nas moja prijateljica nije potjerala. Mene u moj ured, a njega na posao. Na odlasku smo si razmijenili telefonske brojeve i dogovorili smo se da ćemo sutra zajedno na marendu.

Ni sama nisam bila svjesna što se dogodilo. Bilo mi je neugodno prijateljicu nazvati i reći joj znaš osim nespresso kave oduševio me i tvoj kolega s posla. Znaš, sutra idemo zajedno na marendu, možda potražimo novi nespresso negdje u blizini… Ništa joj nisam imala snage reći. Jednostavno smo si sutradan ja i Marko razmijenili nekoliko poruka i našli se u 10h na dogovorenom mjestu. Sam se ponudio da me odvede na marendu u jedan mali kiosk gdje običava otići srijedom. Bilo nam je sjajno. Toliko je zabavan, ali prije svega zgodan. Već sam si zamišljala kako se ljubimo u nekom mračnom prolazu onako silovito. Stvarno sam se zaljubila…