Otkako sam onog utorka odšetala do ureda moje prijateljice na famozni nespresso život mi se promijenio, naravno na bolje! Taj dan sam uz fini nespresso okusila još nešto – slatki osjećaj zaljubljenosti. Zamislite vi sad ovo! Tamo sam kod nje…
Otkako sam onog utorka odšetala do ureda moje prijateljice na famozni nespresso život mi se promijenio, naravno na bolje! Taj dan sam uz fini nespresso okusila još nešto – slatki osjećaj zaljubljenosti. Zamislite vi sad ovo! Tamo sam kod nje…
Koliko ste puta ušetali u neke urede i zgrozili se u kakvim uvjetima ljudi rade. Ružno osmišljeni prostori, nefunkcionalne organizacije radnih jedinica i neudoban namještaj su strašna noćna mora za mnoge radnike. No, kako li je lijepo dolaziti u lijep…
Spremni ste kupiti potpuno novo rublje. Dakle, radite ono što bi radila svaka pametna dama. Krenete u trgovinu kako biste se opremili. Kad vam prodavačica preda karticu s mjerama, ne možete vjerovati svojim očima. Izgubili ste veličinu košarice - ili…
Moje mišljenje kada su ženski satovi u pitanju je pozitivno. Ja sam inače tip žene koja voli kvalitetne stvari, neka je to jedna stvar, neka je kvalitetna i znam što sam kupila. Omladina sada voli da promijeni, ne gledajući ni…
Ima jedna kategorija satova kojoj se većina može diviti samo na slici, a to su satovi za prave istinske bogataše koji ni ne pitaju za cijenu. Donosimo kratki pregled koji su satovi danas glavni statusni simboli najbogatijih: Proizvođači satova A.…
Gdje god da sam živjela i kakva god da mi je bila organizacija života i prostora, uvijek sam imala jedan te isti problem - a to su definitivno bili ormari koji nikad nisu bili dovoljno veliki! Sjećam se dok sam…
Operacija kapaka, poznata i kao blefaroplastika, može se obaviti na gornjim kapcima, donjim kapcima ili obama kapcima u isto vrijeme. Većina se zahvata provodi pomoću lokalne anestezije. Operacija kapaka može se provesti i zbog kozmetičkih i zbog funkcionalnih razloga. Ako…
Svaka veća tvrtka traži načine, kako bi izrazila zahvalnost svojim kupcima i zadovoljstvo svojim zaposlenikom. Jedan od najboljih načina za to učiniti, su tiskane majice. Sa njima uvijek ubijemo dvije muhe na jedan mah, jer osrečimo kupca ili zaposlenog, a…
Mnoge žene žele same uređivati i oblikovati svoje obrve, ali kada se radi o obliku obrva, često odaberu neki koje je potpuni promašaj za njihovo lice. Uloga obrva je uokvirivati lice te ga uljepšavati, a da bi se to postiglo,…
Umjetene trepavice postaju sve popularnije, ali što, kad se mnoge ženske pritužuju, da ih neznaju pričvrstiti. Skoro, da nema goreg od toga, da trepavice, koje nisu potpuno naljipljene, ne izgledaju baš privlačno. Baš zato smo pripremili kratak vodić, koji će…